Marcel Ciolacu, mesaj după lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă: Noi o vom face!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj după lansarea oficială a candidaturii Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale. 

"Un luptător este cel care nu renunță niciodată. Oricât de greu ar fi. Și oricât de tare ar fi lovit. Un luptător este cel care are puterea să meargă înainte. Niciun pas înapoi. Și care nu renunță la nimic din lucrurile în care crede.

PSD este un partid de luptători. Niciun alt partid din România nu a fost în stare să își revină după momente grele și să obțină din nou victorii de răsunet. Noi o vom face! Așa cum am dovedit-o și în trecut! Politica simplă este pentru PNL, USR și restul. Politica mare trebuie făcută doar de cei mari: iar PSD este cel mai mare partid al României!

Am urcat astăzi pe scenă pentru a le transmite membrilor și simpatizanților noștri că luptele se câștigă împreună. Strâns uniți în jurul unei cauze comune. Iar astăzi, cauza comună a poporului social-democrat trebuie să fie sprijinul total acordat candidatului nostru la alegerile prezidențiale: Viorica Dăncilă!

Și mă bucur că am putut să împart scena cu niște luptători adevărați, care au câștigat atâtea și atâtea campanii și care cred sută la sută în această cauză!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel