Marea Britanie, "tratament inovator" anti-COVID. Boris Johnson, anunț: Capsule administrate de acasă la primele simptome
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
foto: Pixabay
foto: Pixabay
Marea Britanie anunță "un tratament inovator" anti-COVID.

La mai bine de un an de la declanșarea pandemiei de COVID-19, lupta pentru găsirea celui mai bun, rapid și eficient tratament împotriva COVID-19 continuă. 

Marea Britanie pregătește un nou tratament anti-COVID-19, iar anunțul a fost făcut de premierul Boris Johnson, după ce oamenii de știință au transmis faptul că lumea va trebui să se obișnuiască să trăiască cu COVID mult timp de-acum încolo, într-o „nouă normalitate".

Potrivit lui Boris Johnson, tratamentul antiviral împotriva SARS-COV-2, va putea fi scos pe piață, cel mai probabil, începând din tomana lui 2021.

Administrat de la primele simptome

Pastilele anti-COVID ar urma să fie administrate încă de la primele simptome, de acasă, fără a mai fi nevoie internarea persoanei infectate în spital. 

"Succesul campaniei noastre de vaccinare a demonstrat ce poate reuși Marea Britanie atunci când mințile noastre strălucitoare se unesc. Cercetătorii noștri lucrează la dezvoltarea unor tratamente inovatoare pe care le veți putea administra de acasă, pentru a opri dezvoltarea COVID-19. Acestea vor putea oferi încă o apărare vitală împotriva unor eventuale infecții și vor salva vieți", a declarat Boris Johnson. 

Anul trecut, Marea Britanie s-a mai lăudat că a descoperit un medicament. Este vorba despre dexametazonă, pe care l-a numit "primul tratament pentru COVID-19", însă realitatea este alta. România folosește de mult timp dexametazona în secțiile ATI, în orice inflamație severă. 

Vezi aici: Adevărul despre DEXAMETAZONĂ, ”primul medicament” pentru COVID-19, descoperit de englezi. Horațiu Moldovan le-a luat fața

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel