Dacia, vânzări în creştere în Marea Britanie
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Dacia
Dacia
Vânzările de maşini noi în Marea Britanie au scăzut cu 2,9% în octombrie, o îmbunătăţire faţă de septembrie, când s-a înregistrat un declin de 20,5%. 

Livrările au scăzut luna trecută cu 12,2%, la 155.599 unităţi, a anunţat luni Asociaţia Producătorilor şi Comercianţilor de Automobile din Regatul Unit (SMMT). În topul celor mai bine vândute modele în octombrie se află Ford Fiesta, Volkswagen Golf, Mercedes-Benz A Class, Volkswagen Tiguan şi Ford Focus, transmite Reuters. În octombrie, Dacia a vândut 1.778 de vehicule pe piaţa britanică, în creştere cu 9,42% faţă de perioada similară din 2017, când a înmatriculat 1.625 de unităţi. 

Vânzările de maşini noi în Marea Britanie au scăzut cu 7,2% în primele zece luni din acest an, la 2,06 milioane de unităţi. În topul celor mai bine vândute modele se află Ford Fiesta, Volkswagen Golf, Vauxhall Corsa, Nissan Qashqai şi Ford Focus. În perioada ianuarie-octombrie 2018, Dacia a vândut pe piaţa britanică 20.042 vehicule, în scădere cu 11,71% faţă de primele zece luni din 2017, când a înmatriculat 22.700 de unităţi. Marea Britanie rămâne a doua mare piaţă auto din Uniunea Europeană, în urma Germaniei, dar înaintea Franţei, Italiei şi Spaniei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel