Urmărește emisiunea live
Marea dorință a Reginei Elisabeta pentru monarhie, după ce moare. Nick Bullen, culisele Casei Regale: Regina ȘTIE! Harry și Meghan, simple momente în istorie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram / Life of a duchess
Foto: Instagram / Life of a duchess
Nick Bullen, apropiat al Familiei Regale britanice, a făcut dezvăluiri incredbile despre Regina Elisabeta și cea mai mare dorință pe care o are. 

GALERIE FOTO Regina Elisabeta, povestea celor 95 de ani. Cum a ajuns Regină și de ce a primit poreclele amuzante "Shirley Temple" și "Gan Gan"

Regina Elisabeta a împlinit astăzi 95 de ani, iar Nick Bullen, cofondator al televiziunii True Royalty, a dezvăluit ce-și dorește Suverana pentru monarhie, după ce ea nu va mai fi în viață. 

"Din câte am înțeles ea este incredibil de fericită cu privire la modul în care monarhia va arăta în viitor. Prinții Charles și William sunt hotărâți să preia orice îndatoriri regale pentru a o susține. Iar prințul George (n.r. fiul prințului William și al lui Kate Middleton) are doi părinți extraordinari care îl vor pregăti pentru viitor.

Prințul Charles și prințul William și-au asumat mai multe angajamente în sprijinul reginei. Lucrul cel mai important pe care cred că și-l dorește pentru monarhie este longevitatea. Vrea să o lase într-o poziție mai bună. Și este mulțumită de cei trei regi care sunt în linia de succesiune, aceștia fiind Charles, William și, în timp, George", a spus Nick Bullen, pentru Fox News.

Prințul Andrew, gafă la înmormântarea tatălui său, Prințul Philip. Momentul penibil văzut de toată lumea

Deși monarhia a fost zguduită de scandaluri, familia regală va merge înainte

"Trebuie să vă gândiți la cum era lumea când Elisabeta a devenit regină. Marea Britanie tocmai ieșea din război. Tatăl ei, regele George al VI-lea, a murit la vârsta de doar 56 de ani. Și în pofida tuturor lucrurilor cu care regina s-a confruntat ea a avut o domnie incredibilă.

Mi s-a spus că Windsorii operează conform unui plan pe 100 de ani. De aceea lucruri ca Harry și Meghan plecând și vorbind în public sunt simple momente în istorie. Ele sunt pe termen scurt. Însă Windsorii gândesc pe termen lung. Și din câte înțeleg regina știe că familia ei îi va duce mai departe moștenirea cu mult timp după ce ea nu va mai fi", a mai spus el.

Nick Bullen este destul de familiarizat cu Familia Regală britanică, pentru că a realizat mai multe documentare despre ei de zece ani încoace și colaborează îndeaproape cu Prințul Charles de opt ani.

De altfel, el este și producătorul executiv al unui viitor documentar „Elizabeth at 95: The Invincible Queen” (n.r. Elisabeta la 95: Regina Invincibilă).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel