Margineanu sare în apărarea lui Dan Bittman. "Orice deştept din România ar trebui să asculte. Oile nu ascultă"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Mihai Mărgineanu îi ia apărarea lui Dan Bittman, după ce acesta a făcut mai multe declaraţii controversate cu privire la COVID-19. 

"Oameni puțini, restul populație, spunea un regretat actor cândva pe la mijlocul anilor 90. Adică, ca să înțeleagă și conformiştii anului 2020, sunt mult mai multe oi decât lupi. Și ca să înțeleagă și conformiştii mai tari de cap ai anului 2020, adică sunt foarte mulți proști și prea puțini deștepți în această lume normală.

Totdeauna, deștepții au trăit altfel decât turma, au fost liberi și s-au exprimat liber atunci când au avut de spus ceva. Oile, în schimb, au inventat politically corect. Dan Bitman este un om liber, deștept și vreți nu vreți, unul dintre marii artiști în viață ai poporului ăsta din care fac parte multe oi senile. Este un om deștept, educat, a demonstrat tot ce era de demonstrat pe lumea asta. A fost rând pe rând student, absolvent, rocker și ne-rocker, prezentator de succes, om poltic și om de afaceri, tată a trei băieți mari și frumoși și visul erotic al tuturor iubitelor noastre.

Atunci când un om ca Dan Bitman are ceva de spus, orice deștept din România sau de aiurea, ar trebui să asculte că poate învață ceva. În general, oile nu ascultă. Ele doar înjură și se enervează în fața televizorului!", a scris Mihai Mărgineanu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel