Marşul Bicicliştilor, un protest împotriva administraţiei Firea
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
primaria bucuresti
primaria bucuresti
Marşul Bicicliştilor, care se vrea a fi un protest împotriva administraţiei Firea, va avea loc sâmbătă, adunarea participanţilor fiind anunţată pentru ora 14,30, la intrarea Charles de Gaulle a Parcului Herăstrău, informează organizatorii, prin intermediul unui comunicat.

 Organizaţia pentru Promovarea Transportului Alternativ în România (OPTAR) a depus notificare la Primăria Municipiului Bucureşti privind organizarea protestului. Plecarea în marş va avea loc la ora 15,30.

"Lipsa oricăror performanţe administrative ale Gabrielei Firea şi zgomotul produs de mulţimea de promisiuni nerespectate au adus oraşul într-o stare chiar mai proastă decât era pe vremea lui Oprescu. Cu toate că a dublat numărul de oameni care lucrează pentru administraţie, prin zecile de companii municipale, la bilanţul de jumătate de mandat, majoritatea proiectelor enumerate de primar erau începute pe vremea mandatului lui Oprescu. Şi, cu toate că acuză toate administraţiile precedente că sunt vinovate de traficul infernal din Capitală, administraţia Firea şi-a stabilit ca priorităţi terminarea proiectelor începute de Oprescu", se arată în comunicatul OPTAR. 

Conform aceleiaşi surse, Gabriela Firea "a ignorat" opiniile experţilor care au realizat Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) Bucureşti - Ilfov şi "nicio măsură pe termen scurt (2 ani)" prevăzută în PMUD nu a fost realizată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel