Martina Navratilova, sfaturi pentru Simona Halep: Îi schimbă restul carierei
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Simona Halep FOTO AGERPRES / EPA
Simona Halep FOTO AGERPRES / EPA
Martina Navratilova, câștigătoare a 18 titluri de Mare Șlem, a publicat un editorial pe site-ul WTA despre Simona Halep. I-a oferit câteva sfaturi prețioase sportivei din Constanța. 

Martina Navratilova susține că titlul de la Wimbledon îi va oferi Simonei Halep un moral extraordinar pentru restul carierei. Consideră că Halep se numără printre favoritele la obținerea locului 1 mondial la finalul anului, însă totul depinde de româncă, care trebuie să își mențină aceeași mentalitate ca în finala cu Serena Williams.

„Acest tenis aproape perfect din finala de la Wimbledon se poate dovedi a fi un eveniment care să îi schimbe cariera Simonei Halep și mai mult față de primul titlu de Mare Șlem, obținut anul trecut, la Roland Garros. Modul în care a jucat împotriva Serenei Williams ar trebui să îi ofere Simonei foarte multă încredere. Nu doar pentru perioada turneelor următoare, din America de Nord, care vor culmina cu US Open, ci pentru restul carierei sale", a scris în editorialul său Navratilova.

Ce să facă Halep

„Dacă vrea să continue în acest mod, trebuie să facă același lucru ca pe Arena Centrală, contra Serenei. Simplu, nu? Nu, bineînțeles, dar Simona nu trebuie să facă nimic diferit. Ea trebuie să aibă acum mai multă încredere în ea în toate meciurile. Este una dintre favoritele la locul 1 mondial la finalul anului”, susține Navratilova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel