Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Stiri
 
22 mai, 22:17
Măsurarea temperaturii, când devine o problemă. Zegrean: În niciun caz!
Fostul președinte al CCR Augustin Zegrean a vorbit despre măsurarea temperaturii la intrarea în spații închise. Când devine o problemă. 
Foto: Agerpres

”Nu poate nimeni să spună că-i este încălcat un drept dacă este supus procedurii de măsurare a temperaturii la intrare într-un magazin, pentru că suntem într-o pandemie, toată lumea e și-n toată statele am înțeles că se procedează în acest fel. Omul are la dispoziție și alte soluții. Dacă nu-l lasă să intre în magazinul acela, poate merge la alt magazin eventual. Sunt niște lucruri care ar trebui mai clar reglementate. De exemplu, nu e normal să nu-l lase să intre în farmacie pe cel care are temperatură, pentru că se duce acolo să-și cumpere medicamente. 

În legătură cu elevii, e o problemă mai complicată. Ei vor da examen din materia învățată în primul semestru, dacă nu vor lăsați să-și dea examenul anul acesta, la anul nu vor fi lăsați să dea în aceleași condiții, ceea ce e o mare problemă. Ministerul Educației ar trebui să găsească soluții, cum ar fi ca cei care au temperatură să fie duși în alte săli decât cei fără temperatură. În niciun caz, n-ar trebui înlăturați de la examene” a explicat fostul președinte CCR Augustin Zegrean, la Digi24. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri