Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
10 iul, 12:09
Măsuri de protecție sanitară. Orban: Controale la sânge
Ludovic Orban, premierul României, anunță că se vor face controale de amploare la operatorii economici pentru a fi respectate măsurile de protecție sanitară. 
AGERPRES

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri că instituţiile abilitate au în vedere "controale la sânge" pentru verificarea respectării normelor de protecţie sanitară în contextul epidemiei COVID-19, iar organizatorii de evenimente, cluburile care nu respectă legea riscă suspendarea autorizaţiilor de funcţionare sau chiar închiderea, scrie Agerpres. 

"Controale la sânge care să ducă la amendarea tuturor celor care nu respectă legea şi, inclusiv, la suspendarea unor autorizaţii de funcţionare pentru agenţi economici, organizatori de evenimente care în mod sistematic încalcă legea. Sunt deja câteva cluburi care parcă se cer singure, nu le dau numele astăzi, dar le ştie toată lumea. Patronilor le transmit de pe acum mesajul că, dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi", a afirmat Orban, la finalul vizitei efectuate la şantierul Podului de peste Dunăre, în zona Măcin - Smârdan, judeţul Tulcea.

El a fost întrebat ce măsuri vor fi luate în acest weekend pentru a evita apariţia unor focare de coronavirus pe litoral. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri