Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Sport
 
11 iul, 12:14
Meciul FC Viitorul - Academica Clinceni, reprogramat sâmbătă
Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că meciul dintre FC Viitorul și Academica Clinceni se va disputa sâmbătă, de la ora 15.00, după ce a partida, programată inițial pentru vineri, a fost amânată
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa foto: fcviitorul.ro

„Având în vedere comunicarea unui număr de șapte rezultate neconcludente în cadrul testării pentru COVID-19 realizată de FC Viitorul Constanța și necesitatea eliminării oricărui risc în organizarea Campionatului Național Liga I, Liga Profesionistă de Fotbal a adoptat decizia reprogramării jocului din 10.07.2020 împotriva echipei Academica Clinceni pentru ziua de sâmbătă, 11.07.2020, ora 15.00”, a anunțat LPF.

Potrivit Ligii, situația ivită a fost una excepțională și a fost tratată în baza art. 12.1 din ROAF, ce permite reprogramarea unui joc oficial atunci când amânarea este justificată, iar motivele nu sunt imputabile cluburilor implicate.

Reprezentanții LPF au mai anunțat că cele șapte teste au fost refăcute, iar rezultatele lor sunt negative. „Orice risc de contaminare, sub acest aspect, a fost înlăturat”, a transmis LPF, potrivit Mediafax.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri