Meciul India - Pakistan, din Cupa Davis la tenis, amânat pentru noiembrie din motive de securitate
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Meciul dintre echipele masculine de tenis ale Indiei şi Pakistanului, programat luna viitoare la Islamabad (Pakistan) a fost amânat pentru noiembrie din cauza unor ''circumstanţe excepţionale'', după o verificare a securităţii, a anunţat, joi, Federaţia Internaţională de tenis (ITF), citată de Reuters.

Federaţia Indiană de Tenis a scris săptămâna trecută pe adresa ITF cerând să mute confruntarea din 14-15 septembrie pe un teren neutru sau să o amâne până când tensiunile politice vor permite desfăşurarea sa. În urma verificării securităţii a situaţiei curente din Pakistan de către consilieri independenţi experţi în securitate, Comisia pentru Cupa Davis a luat decizia de a amâna meciul din Grupa I a zonei Asia/Oceania, se arată în comunicatul ITF.

Comisia a ajuns la concluzia că sunt circumstanţe excepţionale, iar prioritatea ITF este siguranţa şi securitatea sportivilor, oficialilor şi spectatorilor, se mai arată în comunicat. Data exactă la care se va juca meciul va fi anunţată de ITF nu mai târziu de 9 septembrie. ITF va monitoriza în continuare situaţia din Pakistan, iar Comisia pentru Cupa Davis va reanaliza condiţiile de securitate înaintea disputării meciului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel