Medic de la Colentina, după acuzațiile lui Voiculescu privind decesele COVID: Lucrurile merg într-o zonă absolut halucinantă
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Vlad Voiculescu
Sursă foto: Facebook Vlad Voiculescu
Laura Zarafin, medic primar ATI la Spitalul Colentina, a reacționat după ce Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății demis, a declarat că sunt 500 de cazuri diferență în raportarea deceselor COVID.

"Mă așteptam să fim menționați în alt context, mai ales că am fost printre primele spitale care au început să primească pacienți COVID când încă nici măști de protecție nu existau. (...) Nu știu ce a constat și cine a constat. Aceste lucruri nu trebuie introduse în spațiul public fără dovezi foarte clare, în contextul în care există deja foarte multe zvonuri care prind extrem de bine la români și să vorbim așa, pentru ca să ne aflăm în treabă. Probabil unii dintre noi suntem prea odihniți. Toate datele sunt introduse de medicii curanți. Nu există niciun fel de diferență. Noi facem raportări de 3 ori pe zi, o dată la 6 ore. Deja lucrurile merg într-o zonă absolut halucinantă pentru noi.", a declarat Laura Zarafin, medic primar ATI la Spitalul Colentina, într-o intervenție telefonică la RealitateaPlus.

VEZI ȘI: Voiculescu, despre numărul de morți Covid-19: La Spitalul Colentina, diferența este de sute de persoane

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel