Medic din Rusia: Cei vaccinați cu Sputnik-V au mai mulți anicorpi decât pacienții vindecați de COVID-19
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un medic din Rusia a povestit experiența sa atunci când s-a vaccinat anti-COVID.

Vaccinul Sputnik-V oferă mai mulți anticorpi decât o oferă vindecarea de COVID-19,  susțin medicii din Moscova, scrie Interfax.

"Am suportat foarte bine vaccinarea, nu a existat o creștere a temperaturii, a existat doar un ușor disconfort în zona de injectare, care a durat câteva ore. Și acum am un nivel ridicat de anticorpi - 1600, de câteva ori mai mare decât cel al celor care au fost bolnavi bolnavi", a declarat Svetlana Smetanina, medicul șef al Spitalului de Boli Infecțioase nr. 1 din Moscova.

Svetlana susține că nu a ezitat atunci când i s-a propus să se vaccineze.

„Am luat decizia de a mă vaccina împotriva infecției cu coronavirus fără prea multe ezitări. La urma urmei, noi, medicii, ne confruntăm cu pacienții în fiecare zi, vedem cât de agresiv se poate comporta acest virus și ce complicații grave dă această boală, în special în rândul grupurilor de risc”, a spus aceasta.

Potrivit medicului, vaccinul Sputnik-V funcționează similar cu vaccinul gripal sezonier. Amintim că mai mulți medici din Rusia au anunțat că vor refuza vaccinarea. Experți din întreaga lume pun la îndoială siguranța acestui vaccin deoarece nu a trecut de toatele fazele testării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel