Stiri
 
29 noi 2020 / 18:08
Medic, mesaj care-ți dă FIORI: Țineți-vă un pic! Vine ianuarie și putem să ZBURDĂM
Medicul Emilian Imbri a transmis un mesaj dur, dar plin de speranță. 

Managerul Spitalului „Victor Babeș” din Capitală, Emilian Imbri, atrage atenţia că saloanele de spital nu sunt atât de primitoare ca o cameră de hotel. La asta ar trebui să se gândească cei care vor acum să petreacă cu tot dinadinsul. 

"Este îngrijorător pentru că, undeva, acești oameni ajung să fie față în față sau unul lângă altul. Cele câteva mii de oameni care merg acum la munte, probabil că undeva, la o sală de mese, la restaurant, la recepție sau prin camere...  că e o modă acum să ne distrăm cu tot dinadinsul și atunci nu putem să petrecem decât închiriind niște vile, apartamente sau camere de hotel, că nu ne-am văzut demult unii cu alții. Acest lucru se va vedea foarte clar în solicitarea celor care vor dori să se interneze de sărbători, pentru că e un lucru firesc să petrecem sărbătorile de iarnă unii în spital”, a declarat medicul Emilian Imbri, la B1 TV.

"Nu trebuie să ne smulgem părul din cap. Țineți-vă un pic!"

 

„Ca atare, ne așteptăm la un val de îmbolnăviri. Nu trebuie să ne smulgem părul din cap, îmbinăm un pic și tonul mai optimist... Sigur că ar mai fi de spus ceva. Aș face un apel și aș spune: țineți-vă un pic! Țineți-vă un pic, în sensul că încercați să vă abțineți un pic, că doar acuș e ianuarie, vine vaccinul și putem să zburdăm și să ne ducem pe unde dorim!”, a completat el.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri