Medicii eroi de la Victor Babeș, video VIRAL de pe frontul împotriva COVID-19 - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Cadrele medicale de la Victor Babeș, București, au găsit puterea să transmită un mesaj inedit.

Într-un mesaj devenit viral pe Facebook, cadrele medicale au găsit puterea de a le mulțumi tuturor celor care se implică și își riscă viața pentru a salva românii în lupta cu noul coronavirus.

Pe ritmuri de dans, ce denotă optimism și un moral de fier, cadrele medicale, adică eroii aflați în prima linie în războiul cu virusul, au afișat hârtii pe care erau trecute numele tuturor celor care tratează pacienții de COVID-19 la Victor Babeș, în aceste momente grele, în plină pandemie de COVID-19.

Filmarea este însoțită de o melodie spaniolă cu versurile „Voi rezista, voi rezista”. Același mesaj a fost transmis și de cadrele medicale din Spania.

„Super eroii de la Sp. Cl. Dr. Victor Babes BUCURESTI, Sectia Pneumologie 1, linia 1!! Noi stam la munca pentru voi, voi stati acasa pentru noi!”, au transmis cadrele medicale de la Victor Babeș.

Țara noastră are confirmate 3.613 de cazuri de COVID-19 și 146 de decese, iar autoritățile au avertizat că urmează săptămâni critice, vârful epidemiei nefiind încă atins.

Super eroii de la Sp. Cl. Dr. Victor Babes BUCURESTI, Sectia Pneumologie 1, linia 1!! Noi stam la munca pentru voi, voi stati acasa pentru noi!! ????????????????❤❤❤????????‍♀️????‍♂️????‍♀️????‍♂️????‍♀️????‍♂️????‍♀️????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️

Publicată de Dana Matei pe Sâmbătă, 4 aprilie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel