Medicul lui Maradona e INVESTIGAT pentru uciderea marelui fotbalist
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Echipa medicală care l-a îngrijit pe Maradona, trimisă în instanță pentru neglijență
Echipa medicală care l-a îngrijit pe Maradona, trimisă în instanță pentru neglijență
Procurorii argentinieni îl anchetează pe medicul lui Diego Armando Maradona pentru posibilitatea ca aceasta să nu-și fi făcut cum trebuie meseria de medic.

Poliția din Buenos Aires a percheziționat casa și clinica privată a lui Leopoldo Luque, medicul lui Maradona, în timp ce încearcă să stabilească dacă a existat neglijență în tratamentul pe care acesta i l-a administrat marelui fotbalist după operația pe creier. În urmă cu 5 zile, Diego Armando Maradona, în vârstă de 60 de ani, a murit de un atac de cord.

Medicul Luque neagă orice acuzație

Cu toate acestea, medicul Leopoldo Luque neagă orice acțiune greșită privitoare la tratamentul pe care i l-a administrat marelui fotbalist. Aproximativ 30 de ofițeri de poliție au descins ieri dimineață în casa medicului, iar alți 20 au intrat în clinica sa din capitala Buenos Aires.

Există suspiciuni că perioada de convalescență a lui Maradona ar fi putut să nu îndeplinească condițiile externării. Într-o conferință de presă susținută duminică, doctorul Luque a început să plângă, spunând că a făcut tot ce a putut pentru a salva viața unui prieten, precizează BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel