Meryl Streep îşi vinde apartamentul din New York
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Meryl Streep a scos la vânzare apartamentul său din cartierul newyorkez Tribeca, un penthouse cu suprafaţa de 370 metri pătraţi.

Celebra actriţă americană Meryl Streep a scos la vânzare apartamentul său din cartierul newyorkez Tribeca, un penthouse cu suprafaţa de 370 metri pătraţi, pentru suma de 15,8 milioane de dolari, potrivit The Wall Street Journal, citat de EFE. Este pentru a treia oară când Meryl Streep scoate pe piaţă apartamentul său din New York, care a mai fost oferit spre vânzare, în august 2018 pentru 24,6 de milioane, şi în octombrie anul trecut, pentru 19,75 milioane de dolari. În ambele ocazii a fost retras în lipsa unui cumpărător.

Actriţa, care a cumpărat apartamentul în 2006 pentru suma de 10 milioane de dolari, a scos la vânzare acel penthouse cu intenţia de a se muta în California. Apartamentul tip 'loft' - cu spaţii deschise, având patru camere, cinci băi şi o terasă de 207 metri pătraţi - ocupă ultimul etaj al unei clădiri dotate cu garaj subteran şi un lift privat cu acces direct în locuinţă. Apartamentul are o terasă de jur împrejur cu vedere la râul Hudson şi include de asemenea un living cu bibliotecă, o bucătărie şi un birou.

Din interiorul său pot fi admirate mai multe monumente emblematice din Manhattan, precum Statuia Libertăţii şi clădirile zgârie-nori World Trade Center şi Empire State. În living se află un şemineu minimalist şi un candelabru din cristal, iar bucătăria, echipată cu mobilă albă, are ieşire spre terasă, unde există o zonă de luat masa. Apartamentul face parte dintr-un complex de locuinţe, care a fost realizat de arhitecţii Tsao şi McKown, are un administrator 24 de ore pe zi şi include o sală de sport.

Într-un comunicat citat de The Wall Street Journal, Meryl Streep, în vârstă de 70 de ani, a spus că pentru familia ei acel apartament a fost 'un cămin' deosebit şi speră ca şi altă familie să se bucure de acest penthouse minunat. Deşi actriţa a cumpărat anul trecut o proprietate la Pasadena (în California) cu 3,6 milioane de dolari, mare parte a timpului o petrece în continuare pe coasta de est, unde mai deţine o casă cu un teren de 36 de hectare pe malul unui lac în Salisbury, localitate din statul Connecticut, relatează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel