Mesaj din PSD, către Dăncilă: Dacă o blondă va conduce țara, să fie a noastră
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
VIORICA DĂNCILĂ
VIORICA DĂNCILĂ
Un membru al PSD Mureș a spus, sâmbătă, înaintea alegerilor din oragnizația locală, că dacă Traian Băsescu „a creat răul și ura în România că va conduce o blondă, această blondă frumoasă și doamnă să fie a noastră”, cu referire la Viroca Dăncilă.

Unul dintre vorbitorii din PSD Mureș a afirmat că județul Mureș o susține pe Viorica Dăncilă pentru candidatura la prezidențiale.

„Dacă tot ați spus Băsescu cel care a creat răul și ura în România că va conduce o blondă, această blondă frumoasă și doamnă să fie a noastră”, a spus membrul PSD, uitându-se la Viorica Dăncilă. Conducerea PSD s-a aflat la Târgu Mureș pentru a participa la alegerile din cadrul filialei județene a PSD, mergând apoi în județul Sibiu, transmite Mediafax.

Ce a declarat Băsescu

Mesajul face trimitere la o declaraţie făcută recent de către Traian Băsescu, cel care a vorbit despre faptul că printre candidaţii la prezidenţiale ar trebui să se numere şi o blondă trecută de 45 de ani: "Să fie două femei blonde, care plac electoratului, atât femeilor, cât și bărbaților, care au cariere reușite, una nu mai tânără de 45 de ani. Există un apetit al electoratului de a vota femei, mai ales în fostul bloc comunist. Avem în Croația, în Slovacia. Nu o luați în râs, poate fi o rețetă a momentului. Trebuie o femeie inteligentă, care trăiește pe piciorul ei. În locul PSD, aș căuta o astfel de soluție", a declarat Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel