Mesajul zilei pentru ”ambasadorii REGALITĂȚII” din România: Misiune pentru valorile Familiei Regale a României
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Principesa Margareta și Regele Mihai
Principesa Margareta și Regele Mihai
Președintele Organizației de Tineret a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei a transmis un mesaj dedicat aniversării a șase ani de la Adunarea Generală Constitutivă a structurii de tineret a Asociației. 

"Dragi tineri, Mă adresez vouă nu neapărat ca lider al unei comunități de tineri patrioți atașați de valorile Coroanei și tradițiile permanenței românești, dar în primul rând ca o tânără asemenea Dvs.

La 24 de ani am avut onoarea de a fi aleasă ca președinte al Organizației de Tineret a asociației Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei. Am primit această încredere cu onoare și datorie", este mesajul pe care l-a transmis Teodora Constantinescu, Președintele Organizației de Tineret a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei.

"Societatea românească a trecut, alături de întreaga umanitate, printr-o mare provocare"

"În ultimele luni, societatea românească a trecut, alături de întreaga umanitate, printr-o mare provocare. Apariția noului coronavirus a adăugat pentru existența noastră o nouă primejdie, care s-ar putea să ne schimbe modul de viață. Dincolo de răspunsul societății la sanitarizarea populației coordonată de autoritățile publice, rămâne un fapt acela că echilibrul mediului înconjurător ține de eforturile noastre, de zi cu zi. “Îmi exprim admirația față de toți copiii și adolescenții lumii de astăzi. Sunt inspirată de efortul lor, de curajul lor, de viziunea și de spiritul lor civic”, afirma Majestatea Sa Custodele Coroanei într-un mesaj adresat societății românești în ziua de vineri, 20 septembrie 2019.

Noi, tinerii monarhiști, rămânem uniți de idealul și crezul nostru comun. Ca lider al tinerilor monarhiști, alături de mine am onoarea de a avea tineri remarcabili, precum colegul meu și confratele muzician Răzvan Apetrei (32), Președintele Onorific al Organizației de Tineret. Aproape de organizația noastră au rămas, dintre membrii fondatori ai organizației de tineret, chiar colegii din prima conducere, aleasă în urmă cu șase ani: domnul Andrei Giuglea (31), Președinte Fondator, domnișoara Diana Radu (28), Vicepreședinte Fondator pentru Proiecte Culturale, și domnul Tudor Vișan-Miu (24), Secretar Fondator. Ni s-au alăturat și tineri de perspectivă, dintre care am marea bucurie să îl amintesc pe David Ioniță, proaspăt absolvent al Colegiului “Iulia Hasdeu” din București (Profilul Real) și în curând student în anul I al Facultății de Drept a Universității din București", a completat ea, se arată într-un comunicat publicat pe pagina tineretului ANRM.

Promisiune pentru tineri

"Sunt de părere că fiecare membru al acestei organizații este un ambasador al regalității și are misiunea de a transmite mai departe valorile Familiei Regale a României, atât într-un cadru public, cât și în sânul propriei familii. Îmi doresc ca pragul Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei să fie trecut de cât mai mulți oameni integri, cu coloană vertebrală, demni, implicați și cu o ținută morală ireproșabilă.

Cunoaștem cu toții expresia “de gustibus non est disputandum”, însă eu consider că gusturile se pot discuta și, mai mult decât atât, că se pot educa. Astfel, ca Președinte al Organizației de Tineret a ANRM sunt deplin bucuroasă să anunț că pentru toamna anului 2020 pregătim o serie de modalități pentru punerea în mișcare și aprofundarea chestiunilor care nu ne pot lăsa indiferenți. Comunicăm în sens o serie de proiecte și evenimente pe care sperăm să le ducem la bun sfârșit", a încheiat aceasta.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel