Metoda care reduce riscul de îmbolnăvire cu coronavirus. Dorel Săndesc: Vă dau un breaking news
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Dr. Dorel Săndesc, vicepreşedintele Asociaţiei Române ATI, a dat un breaking news cu privire la o metodă simplă prin care riscul de îmbolnăvire cu coronavirus se reduce simţitor. 

"Vreau să vă dau o ştire pe care ar fi bine să o prezentaţi ca breaking news. Nu ştiu dacă ştiţi, în ultimul timp au apărut studii tot mai multe care arată că există o metodă extraordinar de eficientă capabilă să reducă riscul de îmbolnăvire cu peste 65 la sută, până la 85 la sută. O metodă ieftină, sigură, care poate fi aplicată în masă.

Niciun medicament care s-a prezentat nu se apropie de această eficienţă. Această metodă merită o atenţie mult mai mare, a schimbat şi punctul de vedere al instituţiilor internaţionale care nu o băgau în seamă la început. Această metodă se numeşte, simplu, masca! ", a declarat Dorel Săndesc la Antena 3. 

Apel şi pe Facebook

"ALEGE MASCA! ALEGE SIGURANŢA, LIBERTATEA ŞI VIAŢA! "Avem o modalitate ieftină, eficientă de a ne păstra în siguranță de COVID-19. De ce ne certăm despre asta?". 

În sfârșit, am făcut o descoperire științifică cu adevărat schimbătoare de joc în prevenirea răspândirii COVID-19. Impactul acestei descoperiri pare aproape prea bun ca să fie adevărat.

Am găsit un instrument de combatere a bolii care, atunci când este folosit corect, poate reduce dramatic transmisia SARS-CoV-2, virusul care provoacă studii COVID-19. a arătat că acest instrument ar putea reduce transmisia undeva între 50 % și 85 %. Unealta este ieftină și remarcabil de proastă tehnologie. Poți chiar să faci unul acasă. Nu are efecte secundare semnificative. Și cu fiecare zi care trece, cercetările științifice care arată eficacitatea instrumentului devin din ce în ce mai puternice.

Dacă acest instrument ar fi un vaccin sau un medicament, ne-am bate palma și am bea șampania, știind că am descoperit un mijloc crucial pentru a preveni răspândirea pandemiei.", a scris Dorel Săndesc pe pagina sa de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel