Mezzo-soprana britanică Sarah Connolly, diagnosticată cu cancer la sân
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Cunoscuta mezzo-soprană britanică Dame Sarah Connolly s-a retras din distribuţia operei "Orfeu şi Euridice", de Christoph Willibald Gluck, montată la English National Opera (ENO) şi de pe afişul BBC Proms după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân, informează Press Association.

Artista, cunoscută pentru vastul său repertoriu, care variază de la opere baroce la creaţii din secol XX, urma să cânte în cadrul oratoriului "Copilăria lui Iisus", de Berlioz, programat în cadrul Proms pe 14 august, în timp în "Orfeu şi Euridice", ea urma să-l interpreteze pe Orfeu - alături de Sarah Tynan, care îi dădea viaţă soţiei acestuia, Euridice.

"Luna trecută, am primit un cadou nedorit de ziua de naştere, cancerul de sân. Ca şi atâtea femei afectate de această boală, mă voi confrunta cu tot ceea ce va veni cât de bine voi putea. Din cauza intervenţiei chirurgicale iminente, sunt nevoită să renunţ să cânt în 'Orfeu şi Euridice' şi în 'Copilăria lui Iisus' la BBC Proms. Sper, totuşi, să îmi îndeplinesc toate celelalte angajamente privind concertele şi înregistrările pe parcursul lunilor următoare", a precizat cunoscuta artistă într-o declaraţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel