Mic dejun de groază, pentru un pacient cu COVID-19, la spitalul Neamț. Fotografie virală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
O forografie postată de un pacient de la secția externă Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț a devenit virală.

Fotografia prezenta micul dejun de la Spitalul Județean Neamț, pentru un pacient infectat cu COVID-19: felie de salam, un mini-unt și 2 felii de pâine. Alături (nuse vede în fotografie) era și o cană cu ceai.

Postarea a devenit virală pe Facebook cu următorul text:

"Neața! M-am hotărât să postez condițiile din spital pt. ca urlu în mine de indignare, sunt frustrată maxim, când Statul ne mulge de atâția ani și când avem nevoie de el, ca de fiecare dată tb să ne descurcăm singuri.

Unde sunt banii noștri, ne-am săturat să fim furați și mințiți de zeci de ani, dacă nu acum când vom lua atitudine. De noi depinde să schimbăm ceva, să nu-i mai lăsăm să ne calce in picioare." scrie o pacientă alături de poza de mai jos:

Într-o discuție cu Libertatea, un pacient a spus că "tratamentul cu kaletra este unul puternic, iar medicii îți recomandă sa manânci. Cu toate astea, primim mult prea puțină mâncare". Persoana infectată cu noul coronavirus a spus că medicamentele sunt luate la 6 dimineața, iar micul dejun, servit între 8:30-9:00, ar trebui să fie mult mai sănătos, conform libertatea.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel