Urmărește emisiunea live
Mihaela Bîrzilă, jurnalistă Antena 3: Sunt un om de acțiune și nu accept jumătățile de măsură. Nici vorbă să renunț!
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mihela Bîrzilă
Mihela Bîrzilă
Mihaela Bîrzilă, jurnalistă Antena 3, și-a sărbătorit ziua de naștere.

A început la Antena 1 ca redactor de știri externe, apoi a urcat pas cu pas. Televiziunea a fost prima sa alegere în carieră. A avut norocul să lucreze în domeniul pentru care s-a pregătit şi să întâlnească profesionişti de la care a avut multe de învăţat. Mihaela Bîrzilă a acumulat mii de ore de emisie live, a transmis în direct alegeri, schimbări de guverne, atentate, povești cutremurătoare, verdicte controversate, dar și întâmplări cu happy-end, lucruri frumoase, rupte din viață. Nu s-ar vedea în afara acestui tumult spunea ziarista într-un interviu pentru DC News.

"Îmi place mult ceea ce fac. Lucrez contra cronometru de ani de zile. Sunt un om de acțiune și nu accept jumătățile de măsură. Am multă energie și entuziasm. Nici vorbă să renunț! Am trăit frumos fiecare etapă din viața mea. Mă bucur că am reușit să păstrez lângă mine oameni dragi din fiecare perioadă", a mai zis Mihaela Bîrzilă pentru DC News.

Despre cum era la 20 de ani, jurnalista ne-a povestit: "La 20 de ani aveam mai mult timp liber, acum sunt mai exigentă. Mă bucur când întalnesc oameni implicați și entuziaști. Copiii mi-au schimbat prioritățile, în mod firesc, m-au responsabilizat. Acum, mă străduiesc să fiu un model pentru ei. Mi-ar plăcea să am mai mult timp și pentru prieteni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel