Mihai Bobonete, REVOLTAT pe Dan Petrescu. Mesaj DUR. "Ia-o, MOȘULE, mai ușor. LACRIMI și OFTICĂ"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Mihai Bobonete a reacționat dur după o declarație a antrenorului Dan Petrescu. 

Actorul Mihai Bobonete este un cunoscut fan al Craiovei și i-a dat o replică dură lui Dan Petrescu, antrenorul de la CFR Cluj.

După un scor de 2-2 cu Astra, Dan Petrescu s-a luat de formația din Giurgiu și a spus că speră ca Budescu și compania să joace cu aceeași intensitate și la meciul cu Craiova. Declarația antrenorului l-au făcut pe Bobonete să reacționeze pe Facebook.

„Bursucul e bun, dar nu se dezice de stilul unic al antrenorilor români sau mai bine spus al fotbalului de la noi. Omul face egal cu Astra și la conferința de presă, în loc să comenteze meciul prost făcut de ai lui, el avea probleme cu oltenii. Că Budescu si Alibec n-au jucat la fel cu oltenii, că în meciul cu Gazul  a luat ăla roșu, că arbitrajul... Miza e mare, mai sunt meciuri puține, înțeleg tensiunea, dar să nu uităm de profesionalism și diplomație. Ia-o, moșule, mai ușor si vezi mai bine de curtea proprie. Așteptăm totuși o conferință de presă, nu lacrimi și oftică! Sunt semne clare că anul ăsta e anul ăla!”, a fost mesajul postat de Bobonete, citează gsp.ro

Iată declarația făcută de Dan Petrescu

„Mi-aș dori foarte mult, când vine Craiova aici, Astra să joace în același spirit și să îi văd în teren pe Budescu, Alibec și Fatai. Sper să îi văd pe acești 3 jucători. Sper ca și cei de la Botoșani să joace meciul vieții cu Craiova, la fel și FCSB. Mi se pare ciudat ce s-a întâmplat la ultimul meci, la Mediaș (n.red. la Gaz Metan - Craiova 1-2). Cum a luat roșu Buș. Noi nu am primit penalty azi, la Camora”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel