Mihai Constantinescu, fotbalist la Petrolul Ploieşti, bătut într-un parc de 10-12 indivizi
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotbalistul a fost cel care a sunat la 112. Sursa: Pixabay
Fotbalistul a fost cel care a sunat la 112. Sursa: Pixabay
Mihai Constantinescu, fotbalist la Petrolul Ploieşti cu meciuri la naţionalele de juniori ale României, a fost bătut într-un parc din oraşul prahovean. 

Fotbalistul se plimba în jurul orei 19.00 împreună cu alți doi colegi de echipă, Mario Bratu și Cristian Lixandru, pe străzile cartierului ploieștean, când a fost lovit în zona feței. Mihai Contantinescu a fost cel care a sunat la 112, scrie Antena3.ro

 ”L-au atacat în spate la Profi, acolo în cartier, 10-12 inși. L-au luat pe nepregătite. I-au spart arcada. Nu i-au luat nimic din buzunar, cel puțin așa zice copilul. Am înțeles că Poliția a reținut doi inși. Erau camere de luat vederi pe acolo. Bine că nu a fost mai grav, eu m-am gândit la ce e mai rău. I-au dat niște palme, după care a venit unul din spate și i-a dat un pumn și i-a spart arcada. Am toate documentele. Copilul nu-i cunoaște, nu i-a mai văzut niciodată. Am înțeles că erau tineri, dar erau 10-12, era grup organizat. Să nu fie puși de cineva. Ceilalți colegi care erau cu el nu au luat bătaie deloc, numai el a luat. Ei au fugit. Acum se fac cercetări.

Ori au fost trimiși de cineva, nu știu ce să zic. Bine că nu s-a întâmplat ceva mai grav. A fost un grup organizat. A fost treabă de jumătate de oră. S-a întâmplat rapid. A ieșit din curte de aici și s-a întâmplat într-o jumătate de oră. Era un grup organizat”, a spus Gabi Constantinescu, tatăl băiatului, conform sursei citate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel