Mihai Fifor, întâlnire diplomatică. Discuţii cu ambasadorul german, Cord Meier-Klodt
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Ministrul interimar de interne, Mihai Fifor, a anunţat pe pagina sa de Facebook că a avut, marţi, o întâlnire diplomatică cu ambasadorul Germaniei la Bucureşti. 

"Astăzi, am avut plăcerea să îl reîntâlnesc pe ambasadorul Republicii Federale Germania la București, domnul Cord Meier-Klodt.

Am avut astfel, prilejul să discutăm despre continuarea și consolidarea colaborării tradiționale româno-germane, mai ales în domeniul combaterii infracțiunilor transfrontaliere grave, precum traficul de persoane, traficul de droguri și migrația ilegală.

Am reiterat disponibilitatea MAI de a se implica în noi activități de prevenire și combatere a criminalități, precum și de a continua toate proiectele derulate în beneficiul cetățenilor din Germania și România.

La rândul său, Excelența Sa a apreciat rezultatele obținute de România, pe timpul deținerii Președinției Consiliului UE și, de asemenea, a fost de acord cu relansarea dialogului privind aderarea țării noastre la Spațiul Schengen", a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel