Mihai Gâlcă, BES 1, prezent în imaginile cu sacii de voturi, dezvăluiri. Printre altele, în saci, se afla ȘTAMPILA de vot a secției
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Imagini video cu saci cu buletine de vot de la Sectorul 1 au ajuns în spațiul public, fiind extrem de controversate, din cauza declarațiilor contrare. 

Mihai Gâlcă a fost prezent în respectiva încăpere cu sacii de voturi, conform Digi24. El a intervenit telefonic la televiziunea de știri citată, unde a spus că  ”în toți sacii care erau depozitați în colțul respectiv, bănuiesc că erau aceleași documente ca și în sacul pe care l-am depozitat eu, cele patru dosare și ștampila secției de vot”. 

El a mai spus că totul a decurs procedural, legal și transparent. În același timp, Mihai Gâlcă a mai spus: ”Ca și membru în BES 1, nu am făcut decât să depun actele care nu erau concludente și care urmau să se reverifice ulterior, a doua zi, se și vede că era o oră târzie, în condițiile în care activitatea noastră în birou a început duminică dimineață, la ora 06:00, și s-a finalizat în data de 29, la ora 03:00”. 

Întrebat dacă ar fi putut avea Dan Barna acces în încăpere și posibilitatea să modifice procese verbale, Mihai Gâlcă a răspuns: ”Nu știu dacă a fost Dan Barna în încăpere, nu am cunoștințe despre acest aspect, dar slabe șanse”. 

Membrul BES 1 a mai spus că-n spatele ușii care se deschide în încăpere este o echipă a Jandarmeriei Române, intrarea fiind anunțată inclusiv către președintele BES 1. ”Toată echipa a acționat conform legislației” a mai afirmat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel