Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail redactia@dcnews.ro
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări

14 sep, 09:19
Mihai Mitoşeru recunoaște, după despărțirea de Noemi: Am jucat la două capete
Mihai Mitoșeru a vorbit despre situația în care se află, după ce a "jucat la două capete".

"Un an de zile am fost singur, am divortat fără motiv, ne plafonasem. Eu am crezut că dacă divorţăm, ea se trezeşte, nu s-a trezit. Dar după 6 luni mi-am dat seama că am greşit, dar ea nu şi-a mai revenit. Murise tatăl şi bunica ei, noi nu ne mai căsătorisem, plus job-ul care o stresa foarte mult. Astfel că un an de zile noi nu am mai vorbit. Şi după un an de zile am ieşit şi eu cu o fată, am ieşit vreo 3 luni de zile şi ea a aflat că noi suntem într-un club şi ea a venit acolo. Mi s-a părut foarte tare, dar nu am ştiut ce să fac.

"Am jucat la două capete"

 

Aşa că am scos-o afară să vorbim. Şi ea mi-a zis că m-a lăsat un an de zile să sufăr ca să mă trezesc la realitate. După asta a plecat acasă şi noi am început să vorbim iar. Dar nici faţă de fata cealaltă nu m-am purtat urât, deşi a spus că nu se simţea bine când a văzut că nu o lăsam de izbelişte pe Noemi pentru că era într-o perioadă mai grea. Fata aceea a pus punct pentru că nu îi mai plăcea situaţia, iar Noemi nu poate să iasă din starea asta sau nu vrea şi eu nu o pot lua cu forţa”, a spus Mihai Mitoşeru în cadrul unei emisiuni TV, scrie okmagazine.ro.

“Eu nu sunt golan. Am jucat la două capete pentru că aşa a fost situaţia. Am fost într-o situaţie urâtă, aşa că am încheiat-o cu amândouă, nu din vina mea. Acum sunt singur, dar am ieşit cu o fată de două ori. Nu ştiu ce va fi, nu-mi propun nimic, dar vreau o relaţie cu o fată ok”, a mai spus vedeta.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri