Mihail Lala, manager OK Medical, întrebare EXPLOZIVĂ despre unii morți infectați cu noul coronavirus. Nimeni nu a luat în calcul acest aspect!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Mihail Lala, managerul OK Medical, a acordat un interviu pentru DC News și DC Medical.

La interviurile DC Medical și DC News, managerul OK Medical, Mihail Lala, a pus o întrebare-cheie.

Dând exemplu numărul de morți de Covid-19 de ieri, raportat de Grupul de Comunicare Strategică, Mihail Lala a întrebat dacă analizează cineva posibilitatea ca, din cele 160 de persoane decedate, cinci să se fi stins din viață dintr-o eroare de sistem.

„Ieri au fost, dacă nu mă înșel, 160 de morți. Spuneți-mi și mie, avem vreo certitudine că acești 160 de morți au murit de Covid și chiar dacă au beneficiat de o procedură și un tratament corect. Dacă din acești 160 de oameni, cinci au murit dintr-o eroare de sistem, fie că li s-a administrat un tratament greșit, fie că n-au fost tratați la timp, fie că au avut acces la sistemul sanitar prea târziu. Analizează cineva acest aspect?”, a spus managerul OK Medical, Mihail Lala, la interviurile DC Medical și DC News.

„S-ar putea să moară în fiecare zi mai mulți oameni decât au murit la Piatra Neamț, într-un incident, și nimeni să nu-și dea seama”, a completat Mihail Lala. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel