Mihăilă, pe urmele lui Voiculescu. Dan Barna, comparație: E mitul lui Manole, aruncă totul la coș și o ia de la început. Încercăm să nu fim în această logică!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Dan Barna a făcut o comparație între Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă. 

Întrebat despre Ioana Mihăilă, noul ministrul al Sănătății, și despre primele declarații pe care le-a făcut odată cu preluarea mandatului, în care a spus că va duce mai departe cea ce a început Vlad Voiculescu, Dan Barna, coordonator al sănătății, a spus că:

"Am mers mai departe, avem un nou ministru al sănătății, avem mandatul Mihăilă cu obiective foarte clare și sunt foarte convins că sănătatea e pe mâini bune în momentul de față. Și premierul și președintele, în procedura de învestitură au asigurat-o pe Ioana Mihăilă de tot sprijinul și de toată susținerea".

Tudor Mușat: Știți de ce mă mir un pic? Că, de obicei, un ministru când vine, indiferent dacă face parte din același partid, indiferent că a lucrat cu fostul ministru vine și spune: Eu, noul ministru al Sănătății, fac asta, asta și asta! În momentul în care vii și spui: eu voi face ce a făcut predecesorul meu... nu erau necesare niște nuanțe, tocmai ca să nu rămânem cu impresia că o să ajungem în același punct, cu nemulțumiri?

"E mitul lui Manole, aruncă totul la coș și o ia de la început. Încercăm să nu fim în această logică! Ioana a spus în conferința de presă: Voi continua proiectele începute de Vlad Voiculescu, ceea ce e firesc și normal! Și a spus foarte clar că de acum suntem în mandatul Ioana Mihăilă! Proiectele de reformă începute de Vlad Voiculescu într-o echipă din care și Ioana a făcut parte sunt niște lucruri pe care Ioana și le-a asumat!", a completat Dan Barna, la B1 TV.

"E o femeie extraordinară. Și-a dovedit maturitatea"

Tudor Mușat: Deci ceea ce ne spuneți e că niciunul dintre proiectele astea nu au stârnit nemulțumirile premierului. Nu despre ele era vorba?! Erau alte lucruri care au stârnit nemulțumirea?! 

"Ce a fost a fost. E o etapă depășită. N-am ce să speculez mai departe. Eu sunt foarte încrezător că nu vor mai exista probleme. Eu am mare încredere în înțelepciunea Ioanei Mihăilă, pentru că a dovedit și înțelepciune și maturitate pentru a-și atinge obiectivele. Repet, sănătatea e pe mâini bune. E o femeie extraordinară care are competența și inteligența necesare", a mai spus Barna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel