Mike Tyson revine în ring la 54 de ani, la 15 ani de la retragere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Mike Tyson a anunţat că se întoarce în ring la 54 de ani. Iată cu cine se va lupta. 

Celebrul pugilist are 15 ani de când s-a retras, iar pe 28 noiembrie va juca un nou meci de box. Adversarul va fi pe măsură: Roy Jones Jr. în vârstă de 51 de ani, scrie Mediafax. 

Mike Tyson se antrenează încă din luna martie pentru o revenire în ring. Inițial, lupta trebuia să aibă loc pe 12 septembrie, dar a fost amânată pentru data de 28 noiembrie.

Zeci de victorii în cariera de profesionist

Conform statisticilor, Mike Tyson are 50 de victorii în cariera de profesionist, dintre care 44 prin knock-out. „Iron” Mike s-a retras în 2005, în timp ce adversarul său din noiembrie, Roy Jones Jr. a luptat ultima dată în 2018. În prezent, Jones este antrenor și elevii săi au doar cuvinte de laudă.

„E o atmosferă nebunească, dar nebunia aduce excelenţa în acest sport şi exact aşa e Roy, nu e un antrenor obişnuit, e cel mai bun antrenor pe care l-am avut toată viaţa. El ne-a zis să muncim din greu şi vom ajunge campioni şi uite unde am ajuns”, a declarat Chris Eubank.

Şi „Iron” Mike l-a lăudat pe oponentul său în clipul de promovare a luptei dintre cei doi.

„Nu toţi marii luptători pot fi şi mari antrenori, trebuie să fii o persoană foarte specială ca să fii antrenor”, a spus Mike Tyson.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel