Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Stiri
 
23 aug 2019 / 20:53
Ministerul Mediului. Finanţare de peste 6 milioane euro pentru îmbunătăţirea prognozelor meteo şi a sistemelor de avertizare
Ministerul Mediului vizează atragerea unei finanţări de peste 6 milioane de euro pentru un proiect ce urmăreşte îmbunătăţirea prognozelor meteo şi a sistemelor de avertizare, notează instituţia pe pagina oficială de Facebook.

Subiectul a fost dezbătut, în această săptămână, de către reprezentanţii Ministerului Mediului, ai Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) şi cei ai Ministerului Fondurilor Europene (MFE). Discuţiile au fost conduse de către secretarul de stat din ministerul de resort, Iulian Stana, şi directorul general al ANM, Elena Mateescu, alături de Cezar Caleap, secretar de stat în cadrul MFE.

Potrivit sursei citate, printre obiectivele avute în vedere se află: îmbunătăţirea performantelor tehnice a trei radare meteorologice, dotarea a 45 staţii din cadrul Reţelei naţionale şi modernizarea sistemelor de vizualizare-diseminare. De asemenea, a fost adus în discuţie stadiul pregătirii proiectului 'Asistenţă tehnică pentru pregătirea aplicaţiei de finanţare şi a documentaţiilor de atribuire pentru proiectul de investiţii INFRAMETEO' (POIM). Obiectivul acestuia este realizarea aplicaţiei de finanţare, inclusiv a documentelor suport aferente proiectului de investiţii, a cărui valoare estimată este de aproximativ 43,8 milioane de euro.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri