Urmărește emisiunea live
Ministrul Ion Ștefan, posibil anchetat de ANI. Vâlcu: A fost o greşeală... De ce nu scapă PNL-ul de el?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Jurnalistul Val Vâlcu a comentat situația ministrului Ion Ștefan. Există posiblitatea ca, în acest moment, acesta să fie anchetat de Agenția Națională pentru Integritate, după apariția informației potrivit căreia ar deține o firmă prin care primește fonduri europene de la ministerul pe care îl conduce.

"Ce a căutat până acum în Guvern? A fost o greşeală numirea sa în Guvern. Avea şansa Ludovic Orban să facă o mică remaniere, aşa pe tăcute, pe motiv că a plecat ministrul Mediului la Consiliul Judeţean, s-au mai dus la alegerile locale nu ştiu care. Nu a profitat să scape de câţiva miniştri cu mari probleme de imagine: Anisie, domnul "Grindă". De ce îl apără PNL? De ce se înverşunează? Este evident de ce este în minister domnul Ion Ştefan. Problema este de ce nu scapă repede de el PNL-ul care, până acum, profita de orice dezbatere, discuţie ca să sară pe PSD", a spus jurnalistul Val Vâlcu la Antena 3.

Iată răspunsul ANI pentru Antena 3:

Din mesajul ANI - "instituția nu poate furniza date și informații cu privire la cauzele aflate pe rolul Agenție" - se poate desprinde ideea că ar putea exista o anchetă în cazul ministrului Ion Ștefan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel