Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Stiri
 
21 sep 2019 / 16:21
Minoră dispărută în Bucureşti. Poliţia Capitalei: A cerut bani rudelor în ziua dispariţiei
Poliţia Capitalei solicită sprijinul cetăţenilor în vederea depistării unei minore care miercurea trecută a plecat de pe raza Sectorului 3 şi nu a revenit până în prezent. Poliţiştii au transmis că fata a cerut bani rudelor în ziua dispariţiei. 

"În data de 18 septembrie, fata a cerut o sumă de bani bunicilor pentru că a zis că vrea să îşi cumpere ceva, după care a plecat. Nu a mai dat niciun semn de atunci. NU am informaţii că ar mai fi dispărut de acasă şi nu au fost înainte plângeri în acest sens", a transmis Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Conform unui comunicat de presă transmis de Poliţia Capitalei sâmbătă, minora dispărută se numeşte Roberta Maria Magdalena Dumitru, are 11 de ani şi următoarele semnalmente: înălţime: 1,60 m, greutate 95 kg, ten creol, faţă ovală, păr vişiniu, drept, de lungime medie, ochi negri.

Deasupra genunchiului drept are două cicatrice reprezentând două inimi. La data dispariţiei era îmbrăcată cu un tricou alb cu mânecă scurtă, pantaloni de trening gri, iar în picioare avea adidaşi negri.

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri