11 ian, 21:02
Mioara Velicu, detaliu terifiant la șapte ani de la MOARTEA soțului: Lumânarea NU s-a STINS de atunci
Mioana Velicu a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei. 
Foto: Facebook

Mioara Velicu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România, dar puțini sunt cei care-i cunosc drama prin care a trecut, după moartea soțului ei.

Soțul vedetei a murit în urmă cu șapte ani, iar Mioara Velicu susține că în toată această perioadă nu a existat nici măcar o seară în care să pună capul pe pernă și să îl viseze pe cel care i-a fost partener de viață și confident.

"Pentru fiecare am simțit durere, dar pentru soțul meu a fost ceva extraordinar pentru că nu am să pot uita niciodată viața frumoasă pe care mi-a făcut-o. Și când am venit în București s-a schimbat viața radical. În momentul în care veneam din turneu nu a fost gelos o clipă. A fost un om extraordinar. Tot timpul îl visez și tot timpul are ceva de făcut. Înainte să împlinească 40 de zile de la moarte, eu l-am visat că i-am făcut mâncare. Și mi-a spus că vrea să îi dau pepene.

Lumânarea nu s-a stins de când a murit. Și cât timp voi fi în viață, lumânarea nu se va stinge pentru că este un obicei, este o tradiție. Așa trebuie pomeniți cei care pleacă la Domnul. Soțul meu a fost un mare sportiv, antrenor și olimpic", a spus Mioara Velicu, la Antena Stars.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri