Mirel Palada, ”EXECUTAT” pe Facebook. Val de reacții după ce contul i-a fost blocat: Vremea strigătelor a venit
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Sociologul Mirel Palada a răbufnit după ce i-a murit tatăl și și-a scris pe Facebook părerea și durerea. A fost citită de sute de mii de internauți, dar a fost și blocat de rețeaua socială Facebook, din cauza acelei postări. 

Prietenului meu (da, suntem prieteni, beat that) Mirel Palada i-a fost blocat contul de FB, pentru că a scris ce a simțit, când a simțit. Am să redau textul și, poate, voi fi și eu raportat. Sau nu. E foarte true.” a scris jurnalistul Patrick Andre de Hillerin, pe Facebook, unde a repus postarea lui Mirel Palada. 

Iată și alte reacții: 


- Textul acesta a fost atit de puternic si de popular si de contondent incit, dupa ce a adunat peste 300 de mii de vizualizari pe pagina, FB l-a sters direct, fara nici un fel de explicatii, si mi-a banat fratele geaman, pe Mirel Palada, pentru 24 de ore. Ii doare. Ii doare. Va place cum isi iau tara inapoi? Cititi-l acuma, cit mai puteti, ca f probabil il vor sterge si de aici

- Am înțeles că "miliția gândirii" din online l-a "executat" pe Mirel Palada pentru acel text răscolitor ce adunase cam multe aprecieri şi distribuiri. Nu e nicio surpriză. În acelaşi timp însă vă spun că acest fapt nu schimbă în niciun fel lucrurile. Nici textul nici ştergerea lui. Pentru că cei care au apreciat textul oricum sunt cei care gândesc la fel dar nu au ori vizibilitatea ori meşteşugul de a exprima în scris ceea ce gândesc iar cei care au neuronul buşit oricum nu vor căuta niciodată un astfel de text care să le mişte ceva în urmele de suflet.
Vremea textelor a trecut de multă timp.

Vremea strigătelor a venit de mult timp dar nu există NIMENI cu o oarecare vizibilitate națională care să dea un semnal pentru o unire a strigătelor.

Vremea "furcilor şi coaselor" a venit de mult timp dar de vreme ce nu a dat NIMENI semnalul pentru unirea strigătelor, cum naiba să se transforme strigătele în "furci şi coase"?

Celor cărora Dumnezeu le-a dat VIZIBILITATE ... cu regret le spun: NU ŞTIȚI CE SĂ FACEȚI CU EA SAU N-AVEȚI DESTUL CURAJ!

- Pentru aceste cuvinte spuse într-un moment cumplit, dar adevărate mereu, Mirel Palada a fost suspendat iar postarea ștearsă după 300.000 de vizualizări și 7500+ share-uri. Era "hate speech". Eu îi pot ierta omului îndurerat furia cuvintelor grele, dar meritate de cei cărora li se adresează. Aștept să fiu identificat de Ministerul Adevărului și pedepsit de Ministerul Iubirii.

Vezi aici textul din cauza căruia a fost blocat sociologul: Palada a izbucnit după ce i-a murit tatăl: PROȘTI! Nu mă ridic de aici până nu vă spun ce am de zis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel