Mirela Vaida, față în față cu Lămâia, complicea femeii care a atacat-o cu bolovanul: Eu cu Simona Gherghe am avut treabă!
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Captură foto Acces Direct
Captură foto Acces Direct
Mirela Vaida a vorbit cu complicea angresoarei care a atacat-o cu bolovanul în direct. 

Mirela Vaida a cerut echipei Acces Direct să meargă la locul în care se află complicele atacatoarei. Aceasta se afla la câțiva metri de platoul de televiziune și au decis să o interogheze.

"Aș dori să vă cer iertare, să-mi cer iertare de deranj. Să vă dea Dumnezeu sănătate! Iertați-mă, fiindcă ce am făcut...", a spus complicele agresoarei, Lămâia, în timp ce s-a așezat în genunchi în fața Mirelei Vaida. 

"Eu nu cu dumneavoastră am avut treabă. Eu cu doamna Simona Gherghe am avut", a mai spus ea. 

"Da, dar bolovanul a venit spre mine, nu spre Simona. De ce râzi?", a completat Mirela Vaida.

"Din păcate nu eu v-am dat. Păi mie-mi place să zâmbesc că m-au externat de la Socola. (...) Vă rog să mă iertați, doamna Mirela! Nu vreau să fac teatru. Vă rog frumos să mă iertați, că nu vă cunosc și nu mai fac așa. Iertați-mă doamnă, că și Dumnezeu te iartă!", a mai spus Lămâia. (Vezi VIDEO)

Mirela Vaida a trecut prin momente de groază în urmă cu doar câteva săptămâni, atunci când o femeie a intrat în platoul emisiunii, în direct, și a aruncat un bolovan spre aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel