Mitropolitul Ardealului, cadou pentru politicieni: agende pentru notat faptele bune
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Agenda
Agenda
Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza, le-a dăruit miercuri, consilierilor judeţeni din Sibiu, câte o agendă pentru 2019, în care le-a cerut să îşi noteze fiecare, zilnic, câte trei fapte bune. 

"Noi v-am adus simbolic, un dar care ţine de Cronos, de calendar. (...) calendarul ar putea să fie tabelul matematic care ne conştientizează pe noi, că nu suntem stăpâni aici şi suntem pelerini. Suntem trecători. (...) V-am dat câte un calendar din acela mare foaie, care are imaginea completă, dar v-am dat, în plasa pe care aţi primit-o de la Consiliul Judeţean, acolo a fost o imixtiune a noastră. S-a pus şi o agendă de aceasta, cu trei fapte bune.

Aşa îi zicem noi la cărticica aceea pentru că în fiecare zi sunt trecute trei spaţii, unde pot să fie trecute trecute trei activităţi din ziua respectivă şi sunt fapte bune. Cei care aveţi mai multe, şi la conducere le-am lăsat mai multe, pentru că nu au doar trei pe zi, au mai multe. Nu ştiu dacă le acoperim pe toate, dar mai avem de rezervă", le-a spus ÎPS Laurenţiu Streza consilierilor judeţeni şi conducerii Consiliului Judeţean Sibiu. 

Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, l-a asigurat pe Mitropolitul Ardeaului, că toţi consilierii judeţeni fac mai mult de trei fapte bune pe zi. 

Vezi şi: Colinde 2019 Bucureşti: Dansul cu mopul la muzica de pe stick. Video

UE, buget 2019: "Susţine creşterea economică"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel