Miză URIAȘĂ pentru o ZODIE, va avea doar CÂȘTIGURI! Astrolog Dc News: "Nu trebuie să vă fie teamă"
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
O zodie este sfătuită să ia taurul de coarne, în săptămâna 10 - 16 august. Va avea doar de câștigat! 

"Marte este în casa a 10-a a carierei, conjuncția cu Lilith, careul cu Pluto din casa a șaptea, toate acestea vă fac să fiți indispuși, săptămâna aceasta. Dacă trebuie să începeți noi parteneriate, noi colaborări, vă este greu. Ați vrea ca săptămâna aceasta să nu aveți de-a face cu oameni noi, ci doar să vă vedeți de treaba pe care o aveți deja, vă consumă prea mult noi clienți, noi parteneri sau poate chiar partenerul vrea să te prezinte unor noi prieteni, iar voi veți fi indispuse. Iarăși, dacă nu ieșiți cu nimeni, să știți că va fi foarte greu să cunoașteți pe cineva. Acest careu Marte - Pluto vă supără, vă face să vă învinovățiți, blamați că nu sunteți buni etc. Dar și dacă apare cineva, nu o să vă simțiți foarte confortabil. 

Pe de altă parte, gândiți-vă că o aveți pe Venus în semnul vostru, deocamdată nu face aspecte neplăcute, deci ați putea foarte bine să vă folosiți carisma, să vă aranjați frumos, să fiți mai feminine, doamnelor. Este o miză în tot ce înseamnă look-ul vostru. Aranjați-vă, bucurați-vă, fiți cât mai deschiși la schimbări.

În zona financiară există câteva frecușuri, dar nu trebuie să vă fie teamă, voi sunteți destul de strângători și sunt sigură că o să eficientizați treaba, astfel încât să nu aveți foarte mari pierderi", sunt previziunile astrale pentru nativii RAC, prezentate de astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel