MOBILIZARE la DECLIC pentru ministrul Mediului: ”Scrieți-i lui Orban să-l nominalizeze. Se decide ACUM”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Ludovic Orban  SURSA FOTO AGERPRES
Ludovic Orban SURSA FOTO AGERPRES
Declic, prima platformă românească de campaigning online, știe cine va fi premier după plecarea Vioricăi Dăncilă și îi cere să facă o mișcare politică.

Oamenii abonați la Newsleterele Declic au primit un mail în care sunt rugați să îi scrie lui Ludovic Orban pentru a-i cere să nominalizeze un ecologist la Ministerul Mediului:

”Anca Murgoci,

Trebuie să ne mișcăm foarte rapid. Astăzi avem șansa de a face ceva deosebit de important pentru păduri, ape și animalele sălbatice. Pentru natură.

Chiar acum, când scriu aceste rânduri, se decide cine va fi viitorul Ministru al Mediului

Mâine am putea afla că noul ministru e un personaj toxic, așa cum au fost toți cei care s-au perindat în ultimii ani la Ministerul Apelor și Pădurilor și Ministerul Mediului. Cele două portofolii vor fi unite. În noul guvern vom avea, cel mai probabil, un singur ministru de resort. Este vital ca acesta să fie persoană recunoscută pentru activitatea sa în domeniul protecției mediului.

Nu există variantă de mijloc, dacă nu va fi un ecologist va fi un politruc pus acolo de cei ce urmăresc să distrugă natura de dragul profitului.

Avem șansa să influențăm decizia, dar trebuie să acționăm ACUM, până nu e bătut în cuie numele ministrului. Se decide în acest moment, trebuie să ne mobilizăm în orele care urmează. Să nu ne iluzionăm că vasta rețea infracțională care ne distruge pădurile nu face același lucru. La fel fac și cei ce vor să aibă liber la împușcat urși și capre negre sau cei ale căror microhidrocentrale distrug cursurile de apă. Se pun presiuni uriașe pentru ca ministrul de la Mediu să nu le deranjeze activitatea distructivă.

Iată ce putem face: avem emailul lui Ludovic Orban, președintele PNL, omul care va nominaliza viitorul ministru

Haide să-i spunem că acea persoană trebuie să fie un apărător al naturii. Dacă-i scriem, mii de oameni, îi va fi greu să nu țină cont de asta când va lua o decizie. Ascultă sau nu de ceea ce-i cer posibilii alegători? Suntem în an electoral, nu-i va fi ușor să ia o hotărâre nepopulară.

Durează 2 minute să-i trimiți mail. 

Pădurile ar putea fi apărate de legi clare care să nu dea posibilitatea hoților să se acopere de acte care ascund jaful. Animalele ar putea să trăiască în liniște și râurile să curgă libere, nu prin tuburi de microhidrocentrale. Natura ar putea să își regăsească echilibrul spre binele nostru și al celor ce vin după noi. Din nefericire, miniștrii de care depind toate acestea au fost oameni vânduți unor interese distructive. Depinde de noi ca viitorul ministru al Mediului să fie un alt fel de om. Un ecologist. Scrie-i chiar acum lui Ludovic Orban și cere-i asta”, au transmis cei de la Declic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel