Stiri
 
30 noi 2020 / 14:37
Moderna solicită APROBARE în SUA și Europa
Moderna solicită aprobarea de reglementare din SUA și Europa, astfel încât vaccinul să poată fi recomandat pentru utilizare pe scară largă.

Moderna solicită aprobarea de reglementare din SUA și Europa a vaccinului său împotriva coronavirusului, astfel încât să poată fi recomandat pentru utilizare pe scară largă. Autoritățile de reglementare vor analiza datele studiilor pentru vaccinul ARNm și vor decide dacă este suficient de sigur și eficient pentru a recomanda lansarea. Studiile clinice arată că acesta este 94% eficient în protejarea oamenilor împotriva îmbolnăvirii cu COVID-19.

Autoritățile de reglementare din Marea Britanie revizuiesc, de asemenea, datele privind vaccinul Pfizer, precum și un alt tip de vaccin anti-COVID-19, dezvoltat de AstraZenca și Universitatea Oxford. În același timp, Moderna spune că speră să obțină aprobarea Regatului Unit în curând, acum că are date de testare de la 30.000 de voluntari, inclusiv grupuri cu risc ridicat, cum ar fi persoanele în vârstă, potrivit BBC.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri