Moduri prin care scapi de grăsimea abdominală. Anca Hâncu: Numărul de la care începe obezitatea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Grăsime abdominală
Grăsime abdominală
Medicul nutriționist Anca Hâncu a vorbit la interviurile DCNews despre cea mai importantă formă de obezitate, obezitatea abdominală, și a explicat cum putem scăpa de grăsimea abdominală.

Anca Hâncu este de părere că obezitatea abdominală este cea mai gravă formă de obezitate și este nevoie de intervenția unui nutriționist pentru a îndruma persoanele cum să scape de grăsimea abdominală.

Obezitatea este o acumulare de grăsime, în exces, în organism. Mai importantă și gravă este obezitatea abdominală, care este un factor de risc pentru bolile cardiovasculare și pentru diabet. 

Omul își poate măsura singur talia. Pentru femei, o talie peste 94 reprezintă deja un factor de risc, un semn care îi arată că are obezitate abdominală. Este momentul la care este nevoie de abordarea unui nutriționist. 

Sunt anumite alimente care stimulează reducerea grăsimii abdominale: alunele, migdalele, nucile, consumate în proporția potrivită pentru că ele aduc și un aport caloric ridicat. Desigur, activitatea fizică este cea care poate să reducă grăsimea abdominală. Trebuie abordat un stil de viață sănătos, care nu înseamnă numai nutriție corectă, ci și activitatea fizică. Dacă o persoană nu merge la sală, nu înseamnă că nu poate face activitate fizică moderată., a spus nutriționistul Anca Hâncu, în cadrul interviului DCNews. 

Răspunsul integral poate fi urmărit AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel