Monica Anghel, la un pas de SINUCIDERE. Povestea NEȘTIUTĂ. Cine a salvat-o
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Monica Anghel a fost la un prag de sinucidere. Povestea neștiută de fani. Iată ce a pățit și cine a reușit să o salveze.

Monica Anghel a împlinit ieri, chiar de Ziua Copilului, 49 de ani și deși apare de ani de zile în fața publicului, puțini îi cunosc povestea de viață și greutățile prin care a trecut.

Problemele care au dus-o în pragul sinuciderii

Acesta a trăit o adevărată dramă în tinerețe, mai exact, acum 26 de ani, atunci când s-a luptat cu mai multe probleme de sănătate, care mai apoi au adus-o în pragul disperării și al sinuciderii. În lupta cu kilogramele în plus, Monica Anghel a vrut să se opereze, însă nu s-a gândit că operația va fi una atât de complicată.

„Eu ştiam că trebuie să fie două incizii mici, într-o parte şi alta a abdomenului, iar când m-am trezit cu toată burta tăiată mi s-a făcut rău!”, a mărturisit Monica Anghel în cadrul unei emisiuni.

După operație, vedeta a rămas cu abdomenul necrozat, iar medicul care a operat-o s-a speriat și a fugit din țară. Acesta a fost motivul pentru care artista a vrut să își pună capăt zilelor la un moment dat.

Persoana care a salvat-o 

Norocul ei a fost că a apărut în viața ei medicul Andrei Carandino care a vindecat-o complet și care mai apoi i-a devenit soț.

Cei doi s-au îndrăgostit nebunește unul de altul și s-au căsătorit în 1994, pe vremea când Monica Anghel avea 23 de ani. Căsnicia celor doi a durat 11 ani, iar în 2005 au decis de comun acord să divorțeze, din cauza profesiilor care le ocupau foarte mult timp. Cei doi soți se vedeau destul de rar și au apărut diverse neînțelegeri, însă acum formează o frumoasă prietenie, citează wowbiz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel