Mormântul Stelei Popescu, imagine DEZOLANTĂ. "NU prea vine pe aici". Pe ce cheltuie fiica ei AVEREA uriașă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
O femeie a povestit că mormântul Stelei Popescu arată dezolant și asta pentru că fiica ei nu mai trece pe acolo. Iată ce spune și pe ce se duce toată averea actriței. 

La aproape de trei ani de la moartea Stelei Popescu, mormântul din cimitirul din Cernica arată dezolant. 

O femeie, o fană a Stelei Popescu, a povestit pentru click.ro că Doina, fiica actriței, este văzută tot mai rar la cavoul mamei sale, acolo unde zac doar câteva flori ofilite, iar candelele nu mai ard, dar și că pe acolo ar trece mai mult străinii.

Vin mulţi dintre cei care au iubit-o, ca să-i aprindă câte o lumânare, unii trec după ce pleacă de la slujbă. Vin la mormintele rudelor, apoi trec şi pe la doamna Stela. Ieri i-am adus şi eu o floare. Însă, fiica doamnei Stela nu prea vine pe aici, şi vorba aceea, domnia sa i-a lăsat atâta avere. Am înţeles că nici pomeni nu-i face. Dar să nu judecăm, poate acum e vară şi cu aceste călduri e mai greu de ajuns, iar înainte a plouat zilnic”, a spus femeia. 

Pe ce a cheltuit Doina Maximilian averea Stelei Popescu

În plus, Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu, a reușit, de curând, să cheltuiască o sumă importantă din averea pe care a moștenit-o de la mama sa și și-ar fi cumpărat un apartament de lux pe Calea Moșilor din București în valoare de 300.000 de euro, deși actrița deținea mai multe proprietăți, relatează playtech.ro

Astfel, fiica marii actrițe a moștenit un bloc de trei etaje în București, estimat la aproximativ 500.000 de euro, o vilă în Crevedia, ce valorează aproape 220.000 de euro și o altă vilă la mare, în stațiunea 2 Mai, evaluată la 200.000 de euro. Mai mult, aceasta a moștenit și o vilă de peste 250.000 de euro în Capitală și o casă pe Strada Thomas Masaryk, numeroase terenuri, dar și un cont de 300.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel