13 ian, 13:26
Mugur Ciuvică: Cam așa s-a purtat discuția dintre Boc și Vlad Voiculescu / VIDEO
Mugur Ciuvică și-a imaginat discuția dintre ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, pe tema banilor pentru centrele de vaccinare.
Mugur Ciuvică

„Boc zicea «Nu ne-ați dat bani», Voiculescu zicea «Ba v-am dat, și oricum n-aveți nevoie că aveți destui, nu mai cerșiți la guvern»”, a spus Ciuvică, în timpul emisiunii „Miercurea neagră” de la DC NEWS.

„Nu, că nu ne-ați dat, că trebuia să ne dați. Nu sunteți în stare să scrieți o Ordonanță de Urgență”, ar mai fi zis Boc, își imaginează Ciuvică discuția dintre cei doi, cu răspunsul: „Hai, domne, las-o mai ușor, nu te mai agita așa că aveți voi destui bani la Cluj acolo, n-aveți voi nevoie să vă dau eu 100.000”.

Iohannis, mai echilibrat

 

„Cam așa s-a purtat discuția dintre Boc și Vlad Voiculescu. Domnul Iohannis spune că asta n-a fost ceartă, că a fost o discuție constructivă. Asta a fost mai spre bătaie de joc. În rest, într-adevăr am văzut și eu că a fost mai echilibrat domnul președinte, în sensul în care nu s-a mai avântat cu chestiuni interpretabile, a ținut așa o chestie oarecum neutră.

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri