Mugur Mihăescu, revoltat pe media că-i merg prost afacerile: A trebuit să dăm afară jumătate din oameni...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Mugur Mihăescu este revoltat din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19 și de faptul că oamenii nu mai ies la restuarante.

Actorul Mugur Mihăescu este proprietarul unei terase din centrul Bucureștiului, iar pandemia de coronavirus l-a afectat la fel ca pe toți cei din domeniul HoReCa. Chiar dacă terasele s-au redeschis, probleme rămân, iar actorul s-a arătat revoltat, în direct la B1 TV. 

Întrebat cum au mers lucrurile săptămâna asta, odată cu redeschiderea, dar și ce a fost cel mai greu, acesta a spus ferm că: "Prost, cum să meargă?! Cum era de așteptat! Cel mai greu e să convingi lumea să iasă din nou din casă. Cu tot respectul, dar după trei luni de BAU-BAU media la ce vă așteptați? Bau-Bau-ul creat de media a fost foarte mare, Bau-Bau-ul creat de autorități a fost foarte mare. La ce să ne așteptăm? Să vină lunea woow, totul ca înainte? Nu!

Oamenii trebuie să se reobișnuiască cu ideea că tot ce a fost a fost un lucru super-mega-hiper exagerat care ne-a distrus și ne va distruge o mare parte din ceea ce am avut și am reușit să facem de-a lungul anilor. Rănile se vor vindeca la un moment dat, dar vinovații nu vor plăti niciodată, că așa e în război (...) A trebuit să dăm afară jumătate din oameni, care și-au pierdut serviciul, gata... Ăștia nu mai sunt. Singurii care pot face bine economie României sunt românii", a declarat Mugur Mihăescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel