Nadia Comăneci, IMPRESIONATĂ: Abecedarul funcționează! De ani buni nu am văzut așa junioare
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Nadia Comăneci
Nadia Comăneci
Fosta mare campioană Nadia Comăneci s-a declarat impresionată de evoluția a două gimnaste din România. 

Nadia Comăneci s-a declarat impresionată de evoluția Larisei Iordache la Campionatul European de gimnastică de la Mersin, dar și de evoluția junioarei Ana Bărbosu, în care vede un mare potențial.

"O mare bucurie, am rămas impresionată de revenirea Larisei. După trei ani fără competiţii este extrem de greu să revii la nivelul actual în lumea gimnasticii, iar ea, care a și avut această accidentare și trei operații, nici nu mi-am putut imagina că şi-ar fi putut reveni la acest nivel.

Este o platformă frumoasă, nu mă refer doar la Larisa, dar mă uit și la evoluția fetelor junioare. Sunt ani buni de zile de când nu am mai văzut așa junioare la noi în țară și cu mare potențial. Baza lor este foarte bună. Înțeleg că acolo de unde vin aceste fete este cineva care le învață gimnastică așa cum trebuie, abecedarul funcționează. Bineînțeles că aceste junioare vin și din sponsorizarea necesară și investiția pe care trebuie să o facem la nivel de sport. Nu se întâmplă nimic peste noapte. (...) Aceste junioare încă sunt cruduţe, dar au potenţial.

"Are potențial"

M-am uitat la exerciţiile ei (n.r. - Anei Bărbosu) şi are potenţial mare, pentru că în momentul de faţă baza gimnasticii sunt picioarele, din patru aparate, trei aparate sunt de picioare. Ea are acest potenţial să fie bună la individual compus şi are loc de a creşte în dificultate şi vreau să o felicit pentru felul cum a concurat şi pentru execuţia ei frumoasă și faptul că are dificultate la acrobatică şi ne arată şi această gimnastică artistică, pe care noi am admirat-o cu mulţi ani în urmă.", a declarat Nadia Comăneci pentru Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel