Neversea, poza pe care tinerii nu vor să o vadă după ce i-au umilit pe susținătorii PSD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Protestatarii și, în general, oamenii care urăsc ”ciuma roșie” spuneau că, după mitingul PSD, au rămas doar gunoaie, încercând, cu disperare, să arate mizeria de care ar fi capabili votanții acestui partid.

Într-adevăr, erau gunoaie, dar în condițiile în care coșurile destinate pentru acest lucru erau pline și nu mai aveai loc să arunci nimic.

"Singurul lucru care va rămâne după mitingul PSD este muntele de gunoi", spunea un membru USR. Totuși, nu este o mare problemă. După ce au plecat oamenii din Piața Victoriei, angajații firmelor de salubritate au venit și au făcut imediat curat.

Cei care vor să arate cât de "mizerabili" sunt votanții PSD, arătând că după protest au rămas doar gunoaiele, ar fi bine să se uite cum arată un astfel de loc după un concert. De fapt, ei știu că așa se întâmplă mereu.

Cel mai recent exemplu vine din acest weekend, de la Neversea, festivalul de la malul mării unde au participat foarte mulți tineri. În urma lor au rămas aceiași munți de sticle, pahare și alte gunoaie lăsate la întâmplare. După imaginile acestea nu s-au făcut nici articole, tinerii care au făcut ”mizerie” nu au fost dați nici la televizor, nu i-a arătat nimeni cu degetul și nici nu au fost jigniți pe rețelele de socializare. Doar o poză - două au fost postate, așa, marginal, pe Facebook. Dar cel mai ironic aspect este că o parte dintre tinerii care au mers la Neversea au mers cu trenul, gratuit, după bunul plac al PSD care le-a făcut cadou plimbări nenumărate. Cine a vrut să plece în weekendul care tocmai a trecut nu a mai găsit bilete...

Se pare că gunoaiele rămân și după tineri, nu doar după ”ciuma roșie”. Oare gunoaiele lor arată mai bine? Ideea este că și după mitinguri, și după concerte rămâne mizerie, nu este nimic anormal, anormal să fim ipocriți și să aplicăm dubla măsură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel