Nicolae Popa - ÎCCJ, protocol. Adrian Miclescu, fost procuror-șef PNA, afirmații explozive
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Avocatul Adrian Miclescu, fost procuror general adjunct PNA, face declarații fulminante după scandalul de la ÎCCJ. 

Iată declarațiile lui Adrian Miclescu: 

- profesorul Popa e o figură mare în lumea juridică, un om deștept și un om integru, e clar că e falsificată, e o semnătură aplicată, toate elementele converg spre o falsificare de documente. 

- pe 1 septembrie s-a pensionat nu că a vrut el, i s-a spus să plece, nu l-a mai vrut Băsescu, venise în perioada lui Iliescu, legal el mai avea 1 an de zile ca să-și ducă mandatul. I s-a spus să plece. Pe 1 și-a depus cererea la CSM pentru că Băsescu i-a spus că plece. În. ziua aia a făcut o mică petrecere de rămas bun, mai întâi cu o mare parte dintre ei, apoi cu cei pe care-i aprecia. Le-a spus celor apropiați că din momentul acesta, adică astăzi, 1 septembrie, ora 18:00, când s-a terminat petrecerea, eu nu mai pun piciorul în această instituție în viața mea. Din momentul acela, nu a mai venit acolo în viața lui. Păi cum să semneze pe 2? Era supărat, a vrut să mai stea, nu l-au mai vrut, făceau deja jocurile. 

- În poll position era Pandrea, șeful secției penale și omul lui Băsescu, care a adus-o pe Livia Stanciu și mergea la cafea cu dl președinte Băsescu și dacă cineva știe despre ce s-a întâmplat este acest domn. Dacă e cineva care să știe despre acest protocol trebuie să fie dl Pandrea, poate doamna Barbălată. 

- Dl profesor Popa, jos pălăria! Îl cunosc, l-am cunoscut, erau oameni de valoare. Petrecerea s-a terminat la ora 18:00 și a plecat și a spus: nu mai pun în viața mea piciorul în clădirea asta. Relatarea a fost făcută de unul dintre participanți, om de toată încrederea și judecător al ÎCCJ în acel moment, este o persoană demnă de încredere, eu n-aveam ce să caut la Înalta Curte în acel moment. 

- N-a plecat de voie, a plecat de nevoie, mai ales că avea o situație nenorocită de familie, atunci îi murise soția, ce să facă acasă? El s-a purtat extraordinar de bine cu oamenii acolo. 

- Eu l-am întrebat pe acest fost judecător și bun prieten de-al meu ce s-a întâmplat. Mi-a explicat ce am relatat. 

Revenim cu declarații complete

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel