Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
10 iul 2018 / 14:49
Nicolae Robu - Sorin Grindeanu, scandal uriaș în direct
Sorin Grindeanu și Nicolae Robu au avut o dispută, în direct, la România TV, după ce actualul primar al Timișoarei l-a dat în judecată pe fostul viceprimar al orașului și fost premier al României pentru nerespectarea Ordonanței de Guvern  în urma căreia cei care conduceau Primăria Timişoara aveau obligaţia de a reduce cheltuielile bugetare. 
Nicolae Robu - Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu, fostul viceprimar al Timișoarei și fost premier al României, a fost dat în judecată de actualul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, pentru nerespectarea Ordonanţei de Guvern în urma căreia cei care conduceau Primăria Timişoara aveau obligaţia de a reduce cheltuielile bugetare. 

Vezi și: Grindeanu, acționat în instanță de Nicolae Robu: "Prejudiciul trebuie recuperat"

Eu, Sorin Grindeanu, nu am semnat niciun fel de contracte sau acte adiționale pentru că nu intra în atribuțiile mele, asta nu înseamnă că cei care au semnat ar fi încălcat cumva legea. Primarul Nicolae Robu încearcă să atragă atenția de la problemele reale cu care se confruntă Timișoara sub administrația sa.”, a declarat fostul premier Sorin Grindeanu, la România TV.

Deși Sorin Grindeanu și Nicolae Robu au fost prezenți prin legătură telefonică, în direct, la România TV, în același timp, fostul premier al României nu a dorit să intre în dialog cu actualul primar al Timișoarei și a închis telefonul înainte de a-l lăsa pe Robu să-i dea replică.

''Nu doresc să intru în dialog cu domnul primar. V-am răspuns din punctul meu de vedere care este opinia mea. Cu asemenea personaje nu vreau să intru în direct. Vă mulțumesc. Vă doresc o zi bună!'', au fost ultimele cuvinte ale lui Sorin Grindeanu. 

''Acest personaj a anticipat că eu nu vreau să-i dau nicio replică. Premierul asociat cu sintagma "noaptea ca hoții", așa o să rămână în istorie.'', a răspuns Nicolae Robu.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri